måndag 20 juli 2015

24é man på Fjällturen

Gick över förväntan på Fjällturen i helgen. Hade som mål att rulla in som topp 50 men det blev en 24é plats, jätte nöjd. Det var inte dom perfekta förutsättningarna, regn och 9 grader varmt och så såg det ut under hela loppet, men jag trivdes som fisken i vattnet. Valde att inte klä mig allt för varmt vilket var ett bra val. Hängde med bra från start och låg med i tät klungan runt skön och in i skogen. Efter ca 12 km så kom den första stigningen och där tappade jag ett par bra ryggar och fick gå själv, inte så kul. Hade problem att få upp pulsen under hela loppet och fick inte till det där lilla extra men som sagt så gick det ju bra. Däckvalet var inte det bästa, renegade och lera är inget bra val. Dåligt med grepp uppför och slirigt utför på blöta stigar.
Ca 7 km före mål så började det krampa i benen och fick slita på rätt bra sista biten, var inte så kul när det gick fort utför på sliriga och gropiga stigar.
I dag blev det en genomkörare uppe i Sätraspåret, 4 * 5,5 km, gäller att hålla i formen inför Engelbrektsturen i helgen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar