fredag 17 juni 2016

Börja dagen med ett träningspass

Ja så har det blivit två dagar på raken nu. Klivit upp 05:15 för att sen rulla ut i ett sömnigt sommarsverige, kan vara det bästa sättet att välkomna en ny dag(poetiskt).
I går blev det 30 km med Nilsen och i morse 25 km själv i det finaste regnet som man kan tänka sig, ni vet det där som tar sig in precis överallt och man blir duktigt blöt.
Det bästa med morgonträning är när man kommer hem, ta en dusch för att sen sätta sig vid frukostbordet och äta, ta en kaffe och läsa tidningen.
Nu är det andra dagen jag är hemma med Edvin som fått utslag och har feber, tredagarsfebern heter det tydligen. Utslagen till och från så det har blivit en hel del Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga så det har varit skönt att fått kommit ut innan en hel dag inne i huset. I dag ska vi försöka ta oss ut en sväng, kanske åka och köpa en glass, bra mot feber har jag hört :-).

Nu är det dags att börja trappa upp träningen igen. Fjällturen är om ca 4 veckor. vilket är mitt stora mål i år. Har planerat in 2 tävlingar före. Percykelloppet i Hudik som är om två veckor och Mörksuggan som är helgen före Fjällturen vilket blir en perfekt uppladdningn. Så där i mellan ska det planeras in distanspass och härliga intervaller.
I kväll blir det ett pass igen om det är uppehåll(sockercyklist)ute på skidstavallen där det förmodligen är lerfestival kan hända att det blir ett annat torrare alternativ.
Från Onsdagens morgonpendling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar